16/11/08

CAL TRES PAMS, Vilobí del Penedès (16/11/2008)

El Joel ens ha portat a un Restaurant d'aquells que no tens prous pebrots d'acabar-t'ho... Això si, molts cops, en aquests restaurants la qualitat del menjar és molt baixa, però podem dir que a Cal Tres Pams es menja molt i molt bé.
Tel. 938 978 089.
Primer Plat: Embotits diversos, formatge, pernil i llom ibèric, escalibada, amanida...
Propina de Primer Plat, Escudella rotllo de les de Nadal.
Segon Plat: modestes plates de rovellons, carxofes, xai, ànec, porquet i peus de porc...
Lleugeres Postres: coca, crema catalana, fruita i bombons...
Traspàs de poders, el Joan és el pròxim encarregat de mantenir forta la flama llepafilera...

2 comentaris:

tiravol ha dit...

Hola llepafils:
Molt bona la idea de posar fotografies dels plats, però pel meu gust seria desitjable que possessiu també el preu/comensal, ja que així doneu pistes als possibles lectors, tal com heu fet amb el Gòtic de Torà.
I si voleu podeu visitar alguns dels restaurants no gaire coneguts i que fan quedar bé, suggerim: http://pereguiu.googlepages.com/restaurants

Antoni ha dit...

Estimats llepafils !

M'he assabentat del vostre blog i us voldria felicitar. Esta molt be i es nota el bon rotllo de la gent que el fa.

Aprofito per enviar-vos l'enllaç del meu blog, http://taules-del-mon.blogspot.com

Sapigueu que soc un catala que viu a Brussel.les i que el meu blog esta estructurat de la manera seguent: un cos central de restaurants del mon, sobretot belgues, i una part lateral (en groc) sobre fotos meves, plats que m'envia la gent, curiositats, alguna recepta...

Si voleu fer algun comentari teniu dues possibilitats: fer-los al final dels articles o escriure directament a l'adreça gmail del blog: taules.del.mon@gmail.com

Us desitjo bona continuacio amb les vostres descobertes!

Salut,

Antoni